U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Bouwbegeleiding

Een goed bouwproject wordt binnen de afgesproken tijd en binnen het afgesproken budget gerealiseerd,en het gebouw moet voldoen aan de vooraf gestelde eisen. 
Hage Bouwadvies begeleidt de bouw en zorgt er voor dat het een goed bouwproject wordt door het bouwproces te structureren en te sturen.

Directievoering.
Tijdens de uitvoeringsfase van een bouwproject is een directievoerder onontbeerlijk; een persoon die namens de opdrachtgever de bouw begeleidt. Hage Bouwadvies levert ervaren directievoerders, die weten hoe met ontwerpers en bouwers moet worden omgegaan. Hage Bouwadvies waarborgt de totale coördinatie tussen alle bij de bouw betrokken partijen en stuurt de verantwoordelijkheden en risico’s van de opdrachtgever.

Kwaliteitsbewaking.
De kwaliteit van de bouw is het tweede belangrijke aandachtspunt, krijgt u geleverd wat contractueel, vaak vastgelegd in het bestek overeengekomen is?
Hage Bouwadvies controleert en bewaakt de geleverde kwaliteit, wij geven leiding aan het proces, leiden zaken in goede banen en houden u daar volledig van op de hoogte.